24 d’agost 2007

En Pizarro està preparat ?


Aquests dies moltes són les cartes al director de La Vanguardia en les que posa de relleu la manca de preparació per part dels nostres representants parlamentaris. Aquestes mancances segons els remitents es van posar en evidència el passat dia 13 d'agost amb la compareixença dels presidents de FECSA-ENDESA i REE, en Pizarro i Atienza respectivament. Aquests remitents doncs ens fan veure la vergonya davant la competència tècnica i professional d'aquests dos personatges davant dels pobrets diputats i diputades que no sabien ni del que els estaven parlant i que això no permet doncs defensar els interessos generals dels país i bla, bla, bla,...

Doncs be, avui m'he entretingut a mirar les compareixences a la web del Parlament i m'he fixat sobretot en la del nostre representant, en Jordi Miralles. Què voleu què us digui, en Jordi no serà un especialista en temes energètics, com la majoria dels mortals dels nostre país, però això si : lis va cantar les quaranta, va proposar accions polítiques interessants i va posar de relleu el que passa al nostre país : manca d'inversions en allò que convé a la majoria de la població, amiguismes en les privatitzacions començades pel PSOE i ben acabades pel PP (el mateix diari parla dels enllaços entre Pizarro i el PP), i una manca de vocació de servei públic per part de les companyies prestatàries d'aquests serveis de primera necessitat. Caldrà, com diu el mateix Jordi en la seva intervenció, que es legisli per tal que aquestes empreses no pensin només en el seu compte de resultats i fer-ho ràpid !!

Us enllaço amb la plana en la que podeu no només veure la intervenció de'n Jordi sinó les tant “excel·lents” intervencions dels dos protagonistes de la jornada i la de la resta de Grups Parlamentaris.

1 comentari:

Antoni Puig Solé ha dit...

Hoal Xavi.He decidit fer públic un document que vaig elaborar fa algun temps i va ser aprovat per ICV, però que de moment dorm en un calaix, ja que crec que és important per a enfortir el vessant social de la coalició. M'agradaria conèixer la teva opinió i t'agrairia que els difonguessis.Una abraçada.

http://apuigsole.blogspot.com/2007/08/el-dret-laboral-i-la-flexiseguretat.html