04 de febrer 2008

Coses guapes del cap de setmana...

Aquest cap de setmana ha sigut completet. Vaig començar-lo fent partit, l’agrupació de Rubí celebrava la assemblea local on hi havia novetats importants. Canvi de presidenta, les primàries realitzades aquest mes han portat a que la Marta Ribas sigui la nova presidenta recollint el testimoni de la incansable Núria Buenaventura que a partir del 9 de març serà diputada al Congrés de Madrid.



El Carles Àguila i el Jordi Barbudo passen a ser responsables d’acció política i organització respectivament. Només dues virtuts, que no haurien de ser defectes ni impediments, perquè aquesta organització històrica i amb tantes planes d’èxit torni a les seves situacions passades : molts joves i implicats en la política municipal. Per veure intervencions :




Dissabte per la tarda, i ara toca cultura tradicional (em comença a no agradar el mot popular per motius obvis), l’arribada del Rei Carnestoltes i la recuperació, ara si va de debò, del ball de gitanes. He vist que hi ha noies sense parella al ball i això s’ha de solucionar.... aquí teniu connexió amb el ball i amb el discurs del Rei, que hi ha per sucar-hi pa, m’apunto a la proposta de recuperar el Sant Cugat de la vinya i el vi !

I diumenge pel matí : homenatge i recordatori a dues figures cabdals en la lluita contra el conflicte i a favor de la Pau : el mahatma Gandhi i el Papa Joan XXIII, quins espectacle tant serè, quin luxe poder escoltar en directe i al carrer al Mathew Simon i l’Arturo Reguera tocant la trompeta i el contrabaix i que dir de la interpretació, escrita pel Josep Ma. Jaumà i dirigida per la també incansable Dolors Vilarasau, a les ordres de la que en Joan Berlanga ( igualito al Gandhi ) i l’Alvar Roda ( i si un dia et presentessis així al ple potser seria tot més divertit...).

Cap de setmana fantàstic doncs !

2 comentaris:

Victor Lapuente ha dit...

Hola Xavi!
Fa dies que no se res de tu. La meva mare em va dir que estaves be.
m'anire conectant al teu blog i aixi anire captant una mica lo que passa per la politica espanyola-catalana.
t'envio una forta abracada des de Suecia!
Victor

Unknown ha dit...

Hola Víctor, que tal per Suècia ? potser estaria be que promoguéssis un bloc i ens expliquéssis tu com està el pati per aquest país que representa que hauria de ser el nostre referent. Jo estic be, encara amb una mica de mal de costellam, però be i de campanya !! una abraçada