30 d’octubre 2007

Què ens està passant ?

Fa uns quants dies que no escric res al bloc. Però amb el que està caient i després de tancar alguns temes d’urgència em sembla que és obligat dir alguna cosa. En Recoder ja ha tornat dels viatges diplomàtics a Xina i a Sevilla, on ens reclama un acord tipus “Pactes de la Moncloa” per tal d’afrontar el canvi climàtic. Benvingut al club alcalde ! veig que s’estan animant aquells que fa quatre dies ens criticaven (em refereixo a la gent d’ICV) d’anar en contra del progrés del país. Ara sembla que des de que en Sarkozy i Al Gore han posat el tema en primera plana de tots les publicacions, fa modern apuntar-s’hi.

Clar que a la convenció organitzada pel nou Premi Nobel de la Pau (ai si aixequés el cap en Gandhi!!) hi va anar en Recoder com a únic representant dels ajuntaments catalans (al menys això deia Ràdio Sant Cugat), potser perquè som dels municipis amb una pitjor situació des del punt de vista mediambiental i això no te res a veure amb la quantitat d’arbres per habitant. Una convenció que va comptar amb la presència també de personalitats tant implicades amb el medi ambient com l’Adolfo Dominguez i l’Àgata Ruiz de la Prada (va home va !! quina presa de pèl). Fem el favor de fer els deures alcalde, no ens castigueu més als que volem fer recollida selectiva de residus, fer més segurs els moviments en bici per la ciutat, planifiqueu la ciutat per tal de no patir les conseqüències de la pressió antropomòrfica a “toro pasado”.

Avui recomano escoltar la participació del nostre Secretari General, en Jordi Guillot, al programa l’Oracle del Xavier Grasset. Feia temps que no escoltava el reconeixement d’un tertulià dels mitjans públics reconeixent el paper d’ICV en la lluita a favor del transport públic per tothom. Entretant ICV hem començat la campanya “Primer, Rodalies”, no és res nou però cal dir-ho clar, trobem a faltar a la Cambra de Comerç, la CECOT i al RACC (per enumerar alguns) en la defensa dels trens per tothom. L’AVE no havia de ser la prioritat, només es farà servir per una part molt petita de la societat. Però queda be no ?, el paper de CiU i el PP en aquesta qüestió és penosa també, a què ve ara la seva postura. Uns van ser qui van prioritzar aquesta infraestructura (no cal recordar els beneficis de familiars de l’Aguirre en aquest tema), els altres van actuar de “palmeros” durant uns quants anys en que eren “IMPRESCINDIBLES”.

Després ens queixarem de que la gent no va a votar.... per cert, la meva solidaritat i comprensió amb el company Xavier Tornafoch, regidor foragitat del govern de CiU a Vic. Xavi : ànims !!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

SOU UNA COLLA DE CABRONS

ESPERO QUE ALGUN DIA US FOTIN LES OSTIES QUE ENS HEU FOTUT AVUI A BARCELONA

ESTALINISTES DE MERDA

Gramsci

Ramon Gutiérrez ha dit...

visca el sentit comú!!!!

Carles Rodríguez ha dit...

Què està passant?
La pregunta del dia als matins.si matins.no era que si la Conselleria d'Interior era massa permisiva amb els manifestants antisistema o antifeixistes.
I per als manifestants, sembla com si el mateix Saura hagués estat donant cops de porra "a destajo".
En fi, suposo que és important prevenir actituds violentes; i espero que si algun dia ens donen òsties anònims com el del comentari anterior la justícia o algú els dirà que no cal defensar les idees a cop de puny.

Marc Arza ha dit...

Xavier,

50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com