29 de desembre 2007

Benvingut Joan al ciberespai polític !!

Avui el company i cap de llista de la nostra coalició Joan Herrera ha activat el seu bloc. D'entrada te bona pinta (molt millor que d'altres!!) i ens dona la benvinguda des d'un vídeo ben amable. Un vídeo normal, molt diferent del molt actuat vídeo de la candidata socialista o del vídeo de pre-campanya (per no dir el de felicitació de Nadal on ens diu que no farà res en aquestes festes i a l'endemà ens planta el susdit vídeo)del candidat del Front Nacional Català (altrament dit CiU) Sr. Duran i Lleida que ens malparla de la immigració, denuncia la situació d'inseguretat del nostre país (?¿) i posa de manifest el mal sistema educatiu d'aquesta Catalunya hereva del pujolisme que tan be tractava als col.legis de l'Opus Dei...
Per cert, m'agradaria saber si també el candidat democristià (?¿) dóna suport a les declaracions del bisbe de Tenerife, assumides per la Conferència Episcopal, sobre la pederastia i l'homosexualitat.

O potser no per tal de posar-se en bona situació de sortida, ateses les declaracions d'en Zapatero en relació a les seves preferències sobre futurs socis de govern. Tot i que mirant-ho be, d'aquell PSOE que va començar la legislatura defensant lleis d'ampliació de drets civils – i que de fet en va aprovar amb l'ajuda de les forces progressistes al Congrés- i la España plural, ja no en queda gairebé res, malauradament és clar.

Avui com podeu veure he afegit al bloc una mica de musiqueta de Chambao, perquè m'agrada a mi, perquè te missatge compromès i perquè li agrada a la meva filla i perquè no dir-ho... perquè m'han ensenyat a gestionar arxius Mp3. També afageixo al bloc dos adreces de blocs xulos : els de les meves germanetes, un bloc de política interessant : el del Saül Gordillo, que fa seguiment de les eleccions generals 2008 i, una web interessant : la d'ACNUR, ONG a la que dono suport...

Per acabar el vídeo del Joan Herrera sobre Rodalies i que ha tingut tant d'èxit.

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Bonic encapsalament i diseny, bona música i millor contingut.
Salut i venturòs 2008.

Unknown ha dit...

Hola amable, ja et preguntaré sobre alguns efectes del teu bloc que m'agraden, avui només agrair-te la visita i desitjar-te personalment un molt bon any !!