05 de març 2008

A veure si em disciplino...

Llegint el bloc del Raül Romeva, que va estar amb nosaltres en un bon acte de campanya a la casa de cultura divendres passat, veig que escriu el que li passa, políticament parlant, cada dia. Em poso com objectiu aquesta fita, que segons ell, reconegut blocaire, s'ha de complir si vols ser tingut en compte en la blogosfera actual.

Avui ha estat un dia mogudet. Comissions informatives d'urbanisme i medi ambient pel matí, debat de candidats/es a Ràdio Sant Cugat a la tarda i miting central de comarca a Terrassa amb el Joan Herrera, el Joan Josep Nuet i la Carme Garcia.

De les comissions informatives destacar com a important la proposta de planejament al sector de Can Cabassa on es podran construir aproximadament uns 200 pisos de lloguer per joves i un equipament educatiu. Ens han proposat un CEIP i jo he demanat que es deixés preparat perquè hi cabés un altre equipament, vegis una escola bressol per exemple, i sembla que m'ho han acceptat. Tampoc cal crear un equipament amb sobrant de pati per exemple com és el cas del Pi de'n Xandri i que després un cop fet ningú vulgui que s'incorpori una altra edificació, com és comprensible. També ens han explicat que s'han rebut moltes al·legacions contra i a favor del PAU de la Torre Negra, entre d'elles les que hem presentat des d'ICV.

En la de medi ambient destacar que ens han presentat la modificació de l'ordenança de l'aigua i que sembla un bon treball. Jo he proposat que s'estudii, en la línia de les al·legacions que vàrem presentar quan la discussió de les ordenances fiscals, la bonificació en l'IBI per bons comportaments ambientals, perquè en definitiva benvingudes siguin les modificacions a l'ordenança de l'aigua però només serà en noves edificacions. Ara que avui també ens hem assabentat que als barris nous encara queda per donar més del 50% de llicències.

A la tarda : bon debat a Ràdio Sant Cugat. He acompanyat al Santi, candidat número 7 de la nostra llista, que també te bloc, que és el 2on. tinent d'alcalde de Cerdanyola, secretari d'organització de la comarca, economista (bon economista si seguim la línia que ens marca l'Herrera de que l'economia ha d'estar al servei de la gent) i, sobretot, bona persona que com diu en Risquete pels periodistes i que jo crec que pels polítics també val, és una molt bona cosa.

A les 19:30.... “lleno hasta la bandera” a Terrassa, amb el Joan, el Nuet i la Carme. El que més m'ha agradat : la intervenció “futbolera” tant del Manel Pérez com del Joan i és que està clar que la banda esquerra en aquest partit només la correm nosaltres.... els Ronaldinhos i Abidal d'aquesta campanya i d'aquesta història. Demà espero posar alguna foto més i quan acabi la campanya prometo crear el meu "face-book"!!