05 de març 2008

La promesa de les fotos i acte a El Prat

Penjo foto de l’acte de Terrassa, un bon míting on com deia en l’anterior post en Joan feia un símil futbolístic no només per demostrar que l’esquerra està garantida amb la nostra presència al Congrés sinó que amb “minuts de joc” podem acabar de jugar amb èxit el partit de l’Estatut. Un partit aquest que acaba de començar i en el que hem de ser molt actius. D’aquest acte però sembla que l’equip del Cuní havia de ressaltar allò que ningú podia imaginar : que no vàrem parlar del Quart Cinturó (!!) i que el públic només va aturar la intervenció del Joan dos cops... és que nosaltres no tenim “guionista” Sr. Cuní !!

Avui aquest matí trobada de regidors i regidores a El Prat, al Centre Cívic Sant Jordi. Allà hem esmorzat tot escoltant a l’alcalde Tejedor, al conseller Baltasar i al nostre candidat. I de què ens han parlat ? doncs d’habitatge i de la necessitat que en la propera legislatura el PSOE es deixi els xecs a casa i comenci a treballar perquè tothom pugui fruir del dret a l’habitatge que preveu la Constitució i l’Estatut. Una política en la que desitgem influir, i fins i tot dirigir ens ha animat el conseller, per tal de que els terrenys públics de l’Estat, vegi’s solars de casernes de la Guàrdia Civil i exèrcit, o de les empreses privatitzades tipus Telefònica i Endesa o be terrenys de RENFE, no serveixin per pagar factures –de què em sona això?- i serveixin per posar a disposició de la Generalitat, en el cas del nostre país, i dels ajuntaments per promoure habitatge públic.

Però també ens ha recordat en Joan que durant aquesta legislatura fins a quatre vegades el PSOE ha rebutjat les nostres propostes de reforma de l’IBI per tal que els ajuntaments que ho desitgin apliquin recàrrecs a aquells habitatges que estan buits. I es que el Ministeri de l’Habitatge ha estat creat a imatge i semblança de la somrient ministra-candidata Chacón que s’ha dedicat a repartir xecs i ajudes, enlloc d’enfortir els drets que amb la direcció del nostre conseller s’han aconseguit al nostre país amb la signatura del Pacte Nacional de l’Habitatge i la Llei de l’Habitatge, que cap comunitat te.

Us adjunto dos enllaços interessants i un vídeo. Els enllaços són del manifest de suport al Joan Herrera, manifest que ha rebut el suport de més de 100 persones, entre les que hi ha personatges molt coneguts del món artístic (sense cella però...), universitari, professional,.... i al que us podeu sumar i un altre al bloc que els periodistes que segueixen la campanya del nostre candidat han creat de forma molt simpàtica.

El vídeo és de l’entrevista que Cugat.cat ha fet a la nostra candidata número 2, la Núria Buenaventura, que està fent una campanya fantàstica!!