04 de desembre 2008

ETA mata

Si, ETA mata. Ahir ho va demostrar una vegada més. Ho condemno. Sense ambigüitats. Ja n’hi ha prou !. Hem d’acabar amb el terrorisme i aconseguir la pau també per la via de la paraula. Cal unitat de tots els partits contra aquesta xacra però sense electoralismes barats. Els que volen buscar noms entre les llistes dels altres que s'aturin. Avui EA i ARALAR han demostrat que no són ETA, que volen objectius diferents a altres partits però per la via de la política, de la raó.
A Público avui el Javier Ortiz escriu en la seva columna un article, “ecologia a sang i foc?”, en el que incorpora una perspectiva diferent i complementària a les anàlisi sobre el comportament de la banda terrorista. Acaba l’article amb un “ETA mata persones, sí, però també moltes expectatives”. Estic segur que la societat basca acabarà amb ETA perquè cap objectiu polític ni ideològic està legitimitat amb la violència.
Avui a les dotze ens hem aplegat un munt de persones davant l’ajuntament per dedicar un silenci compromès a l’empresari assassinat i a la seva família i amics.

Condemna unànime dels partits santcugatencs a l'últim atemptat d'ETA - RSC
Condemna unànime dels partits santcugatencs a l'últim atemptat d'ETA- TVSC