01 de juny 2009

Apunts de la campanya

Divendres en pla d’igualtat d’oportunitats el Raül demostrava al debat de TV3 el seu coneixement sobre la política europea i la clara diferència entre l’esquerra i la dreta continental. Va trencar amb els seus arguments el bipartidisme al que juguen tant PP com PSOE i que empobreix la nostra democràcia. Diumenge que ve no escollim un govern sinó com es governen les polítiques que afecten a la ciutadania. I aquestes han de comptar amb un clar perfil roig, verd i violeta. Europa, com Catalunya, és diversa en molts sentits i cal anar a votar sense por, amb el cor i amb el cap. Volem sortir d’aquesta crisi amb les mateixes receptes que ens hi ha n portat ?.

Us adjunto un link a la plana web de la CEAS (Coordinadora Estatal d’Associacions solidàries amb el Sahara) en el que fan un estudi de quin és el tractament que tots els programes dels partits que es presenten a aquestes eleccions fan del conflicte saharui.



També us linko l’entrevista amb el nostre candidat que li fa Cugat.cat. Demà tindrem al nostre candidat a la comarca. A les 9 del matí visitarem Alstom, on ens reunirem amb el seu comitè d’empresa. Després anirem a Cerdanyola on amb el seu alcalde, Toni Morral, visitarem dues empreses de tecnologia punta al Parc Tecnològic i el Sincrotró. A la tarda anirem a Rubí on participarà a la clàssica porra electoral que s’organitza al Bar Gori, davant de l’estació dels FFGC i acabarem la jornada a Terrassa on juntament amb en Jordi Miralles farem l'acte central de la comarca, al centre cívic President Macià.