15 d’octubre 2007

Ja tenim enviat especial al XVII Congrés del PC Xinès

El dia en que més de 30 entitats i associacions signaven el Pacte Nacional per l’Habitatge, en Felip Puig -el cuiner de CiU-, ens assimilava als règims comunistes d’infaust record i de vergonyant actualitat. Doncs be, la celebració del XVII Congrés del Partit Comunista Xinès ens ha comportat un situació difícil. Fa uns anys, pel que m’han comentat companys meus, hi anava una representació del vell PSUC, però ara no sabíem què fer, de fet no tenim cap lligam amb el règim xinès, sí però amb les campanyes que nombroses ONG’s com AI fan contra les situacions injustes que es donen en aquell país. El company Romeva ho ha denunciat de fet en seu parlamentària arrel d’una visita a aquell país com a observadors, a 1 any dels propers Jocs Olímpics –per cert, a aquests Jocs no els hi farà ningú boicot com en el seu moment als de l’extingida URSS.
Al que anàvem, davant del dubte sobre què fer, aprofitem i atenent a principis de sostenibilitat, li encarreguem a l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ens representi en aquest Congrés. D’aquesta forma queden be els “hereus del PC”, queda be Sant Cugat, no sigui cas que se’ns marxi alguna empresa que ha decidit deslocalitzar a aquelles terres que tenen tant en compte els drets laborals, com HP o Esteve... i resten contents els “joves” dirigents del país.
Quanta hipocresia hi ha en aquest món globalitzat!! Com deia en Carlos Taibo “hay hijos de puta malos y hijos de puta buenos”, aquests, els seus dirigents vull dir, son dels segons, i els drets humans Sr.Recoder ?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que tant de moda està parlar-ne de memòria històrica, i espero i desitjo que no sigui una moda, perquè les modes passen, en ve al cap que el senyor Felip Puig, portanveu de CIU al Parlament- si aquest qeu tant a condemnat el tripartit pel tema de la proposat del lloguer de pisos desaprofitats i especulatius buïts- va aprovar quen era Conseller de Política Territorial una llei que permetei l'expropiació TOTAL dels solars sense edificar....
que ràpid perden la memòria alguns, o es el fan sord, perquè és massa descarat al que juguen.

Salut des del Maresme!

Jordi M

HERACLITORIS ha dit...

Joder tio! Ke blog mas serio. No te sueltas nunca?. Venga, venga, haz alguna parida y deja de lado al Felip Puig, que no es mas que un estómago agradecido del masismo.

Unknown ha dit...

Benvolgut (o benvolguda) heraclitoris, no et sembla divertit el post sobre el Congrés del PC Xinés ? vaja ! doncs a mi em semblava que era una manera de denunciar la hipocresia de la dreta lliberal que tant defensa els drets humans d'una forma diferent.... ho sento, espero ser més ocurrent en futurs posts, et diguis com et diguis....

HERACLITORIS ha dit...

No hombre, no. Ya me est� bien lo que dices. Un saludo fraternal sin mariconadas.