12 de març 2008

Felicitats Sant Cugat!

En les darreres eleccions Sant Cugat ha demostrat una vegada més que s'implica en els afers públics votant en un percentatge superior a la mitjana dels municipis de Catalunya. La nostra coalició ha rebut un recolzament superior al de fa quatre anys i és per aquest motiu que us volem felicitar, en general, per la vostra participació i agrair, en especial, a la gent que una vegada més ha dipositat la seva confiança en les nostres sigles. ICV-EUiA no ha aconseguit els resultats esperats però el nostre compromís per treballar i per tal de poder influir en les polítiques del Govern de l'Estat, amb els recursos que tenim, a favor dels més desafavorits, de la igualtat de gènere, de la preservació del nostre planeta, de millors serveis públics, del treball digne i per la construcció d'un Estat federal que reconegui la plurinacionalitat seguirà ferm. La gent que ens ha votat ha defugit de la insistència en el bipartidisme; del blanc i negre ha preferit la diversitat de colors, del vot de la por al vot de més Esquerra verda. I aquest és el nostre compromís, un compromís que en la nostra ciutat es reforça perquè en aquestes eleccions l'esquerra plural ha guanyat per 1000 vots a la dreta catalana i espanyola, i això és una bona notícia pel futur de la nostra ciutat.

1 comentari:

Carles Falp ha dit...

Felicitats Xavier! Sant Cugat ha resistit!
Tal com et vaig comentar a Sant Medir, penso que l'Herrera ha fet una campanya boníssima. Però aquest PSC ens ha aixecat la camisa, han fet la campanya de la por a la dreta i han encertat. Una llàstima.
De totes maneres, com tu dius, s'ha de seguir treballant per a destacar en la Generalitat i en els municipis, marcant la diferència amb els socialistes.
Que no s'aturi aquesta esquerra ecologista que tanta bona feina està fent! Ànims!

Carles Falp