23 de maig 2008

Més coses del ple

En el darrer post parlava dels punts més importants del ple però no d’aquelles coses que crec hem aconseguit posar en el bell mig de la informació municipal, més enllà de les picabaralles buides entre altres i que, si no es demostra el contrari, no tenen cap contingut concret.

En la part de precs i preguntes al govern municipal l’Àssun Reyes va preguntar per l’extensió de la recollida selectiva d’envasos en aquelles zones de la ciutat en que hi ha contenidors soterrats i on no és possible fer la separació d’aquesta fracció... resposta: no hi ha calers... També l’endemà del ple hem presentat una iniciativa provocadora que ens agradaria que tingués resposta per part de la ciutadania, quan se senten algunes veus que qüestionen el paper de l’oposició a la nostra ciutat. Amb aquesta iniciativa, Molta Merda ! volem, com queda recollit en la notícia de la nostra web, per una banda denunciar que la ciutat que nosaltres veiem i, n’estem segurs, veuen molta gent, és diferent que la que veuen des del cofoi equip de govern, per tant és un bloc de denúncia. Però no ens volem quedar en un missatge negatiu i amb aquest títol li volem, ens volem, donar sort en aquest empresa, de la que no ens en sortim, ni el govern ni la ciutadania en general.

L’altre punt que volia ressaltar és l’avançament per part de la regidora Conesa del que ha estat una qüestió de seguiment prioritari per part del nostre Grup Municipal des de fa més d’un any: la construcció del desdoblament del col.lector d'aigües pluvials de Mira-sol (anomenat del Camí de Can Ganxet). A la nostra web es pot veure que ja al mes de setembre preguntàvem sobre el perquè no s’havia signat l’acta de replanteig per part de l’adjudicatari de les obres d’aquesta infraestructura. Doncs ara ho sabem : del projecte inicial a la realitat a executar i segons un tercer consultat, hi ha una desviació del pressupost d’un 50% que l’adjudicatari òbviament no pot assumir. La pregunta és : i ara què ? es tornarà a fer el projecte ? es tornarà a fer el concurs ? quan temps més haurà d’esperar Mira-sol ?

Aquí us adjunto el link a la roda de premsa de Televisió de Sant Cugat