14 d’octubre 2009

Polítiques quotidianes

Entre cessaments “peperos” conseqüència de corrupteles indecents, finançament legal (?¿) però immoral de la casa gran per part de Can Bitllet i bafarades consultives, nosaltres anem fent la nostra en allò que anomenem “millora de la quotidianitat”.

El ple del dilluns vinent segurament serà seguit per molts mitjans perquè sembla ser molt important el posicionament que pugui tenir en la moció sobre les consultes el nou líder espiritual del catalanisme de dretes que tenim com alcalde. En el seu moment es veurà el posicionament de cadascú, falta veure que acabem votant.... vull dir que falta veure si acabarem votant el text que presenta la plataforma o un altre text “per fer quedar be”. Nosaltres ahir varem aprovar votar amb coherència amb la nostra trajectòria política i no posar la bena abans que la ferida...

El que deia : ahir varem presentar als mitjans la moció que portarem al ple de dilluns 19 per tal que en el proper concurs per la gestió dels residus i la neteja de la ciutat s’incorpori el principi de l’accessibilitat en els contenidors d’escombraries. Cal decidir quin sistema és el més apropiat, la taula de persones amb discapacitats i la de gent amb mobilitat reduïda segur que ens podran ajudar a encertar en l’elecció. El que és ben clar és que s’ha de garantir el dret de tothom a fer la gestió dels residus de forma selectiva. A més, ens importa que el tema de la nova concessió sigui un tema d’actualitat, perquè significa una doble oportunitat : la millora de la gestió econòmica de la concessió i la millora ambiental d’una bona nova concessió.

En el proper ple presentarem també la moció que en el darrer varem retirar i en la que demanem que l’ajuntament subvencioni el preus públics en general (educació i cultura) i els del transport públic en particular, a les persones que estan a l’atur sense subsidi. El posicionament de l’equip de govern en aquesta votació serà la pedra de toc també pel futur de les negociacions de les ordenances fiscals i del pressupost del 2010.

noticia RSC sobre l'accessibilitat dels contenidors
noticia RSC sobre les ajudes a aturats/des sense subsidi