29 de novembre 2009

Setmana especial

Dijous de la setmana passada cugat.cat ho avançava per sorpresa. En pocs dies deixaria de ser el portaveu del Grup Municipal cedint aquesta responsabilitat al company i president local Joan Calderon. No per sentida era una decisió prou compartida. Compartida amb la meva gent i amb la meva família. Deixo de ser portaveu pel que això representa per la meva organització. Un portaveu a d'estar a l'alçada del que el nostre electorat i la nostra ciutat demana. Requereix estar en els actes més importants, tocar tots els temes, assistir a totes les reunions,... reclama molt de temps de dedicació. Una ciutat com Sant Cugat, amb una important activitat política i social, amb uns mitjans potents, demana molta dedicació i jo, en aquests moments, no puc respondre a aquesta demanda.

Fa sis anys vaig començar aquest camí amb la meva gent. Un camí ple de dificultats però amb moltes il·lusions. No ha estat possible aconseguir allò amb el que somniàvem - ja n'he parlat altres vegades – i que era canviar la majoria de govern de la nostra ciutat. En aquests moments però la meva activitat prioritària, que no la meva prioritat, és fer d'ICV una força encara més forta, que pugui seguir incidint de forma important, com ho estem fent, en el Govern del país i també que arribi en les millors condicions possibles a les properes contesses electorals : les eleccions al Parlament i les municipals del 2011. A Sant Cugat i a la resta del país, per suposat a la nostra comarca.

Deixo de ser portaveu perquè crec que aquest honor s'ha de traslladar al dia a dia amb la màxima dedicació, una dedicació que en aquests moments, malauradament, no puc donar-li. El Joan de ben segur que ho farà. Nova energia pel projecte ecosocialista a Sant Cugat. I no el deixo, els deixo, sols. Seguiré com a regidor del Grup Municipal d'ICV-EUiA perquè m'agrada estar a peu de carrer i perquè no vull perdre el pols de la ciutat.

I perquè vull continuar insistint en construir un projecte de l'esquerra verda a la nostra ciutat que, sumant amb la resta de forces d'esquerra de Sant Cugat, aconsegueixi il·lusionar a la gent de la ciutat. Tenim molts reptes per endavant i junts segur que ho aconseguirem però cadascú ho ha de fer des d'allà on pugui. Jo estic compromès doblement : amb ICV i amb Sant Cugat.


la noticia seguida als diversos mitjans :

cugat.cat, 19 de novembre

cugat.cat, 25 de novembre
El Punt, 25 de novembre

1 comentari:

Josep Lluís Silva Tobella ha dit...

Ànims en la nova etapa! He fet una referència a la teva entrada al meu blog, http://www.santqgat.cat.